úterý 23. září 2014

Ploché střechy

Plochá střecha je speciální typ střešní konstrukce se sklonem do 5º. Přestože byla v minulosti často označována jako nespolehlivá, v dnešní době  opět získává na popularitě a obzvláště ve městech nachází mnoho dalšího využití. Díky současným "dokonalým hydroizolačním materiálům" lze totiž provádět na střeše nejrůznější kreace. Lze na nich vybudovat například terasu, zelenou zahradu i parkovací stání. Ploché střechy jsou ovšem velice náročné na celkovou kvalitu provedení, od které se potom odvíjí i jejich životnost. Čím kvalitněji jsou realizovány, tím lépe vám budou sloužit. V opačném případě rychle stárnou a přestanou plnit svou funkci.  Při realizaci a rekonstrukci ploché střechy se proto vždy obraťte na odborníky.

Rekonstrukce plochých střech


Trápí-li vás zatékající plochá střecha a chcete tento problém jednou provždy vyřešit, jsme tady pro vás. Jsme specializovaná firma AHF Stavby s.r.o., s mnohaletými zkušenostmi v oblasti návrhů a realizací střech.  Opravy a rekonstrukce plochých střech jsou jedou z našich hlavních činností. Zabýváme se veškerými pracemi souvisejícími s běžnými, generálními i havarijními opravami těchto specifických střešních plášťů.


Poskytujeme komplexní servis plochých střech na průmyslových objektech, obytných i rodinných domech. Pouze správně navržená  a odborně provedená rekonstrukce ploché střechy, s důrazem na použití kvalitních materiálů a dokonalé provedení detailů, zaručí jejich dlouhou životnost, proto jsou při naší činnosti vždy využívány pouze moderní technologie, materiály a pracovní postupy. Mezi naše nejčastější úkony patří zejména instalace a pokládka hydroizolačních fólií a asfaltových pásů.
Za dobu své činnosti jsme zrealizovali již nespočet plochých střech a své bohaté zkušenosti rádi využijeme i ve váš prospěch. Vzhledem k našim bohatým zkušenostem a neustálému zájmu o tento obor, jsme schopni navrhnout skladby střech tak, aby splňovaly veškeré funkční požadavky ČSN, se zvláštním zaměřením na tepelnou ochranu budov. Svým zákazníkům garantujeme kvalitu práce, krátké dodací termíny, operativní řešení i objemných zakázek, případnou spolupráci při zajištění přípravy stavby (vyřízení potřebných úředních formalit).


TOPlist

Žádné komentáře:

Okomentovat